• Sanne

Binnenkijken in een kleurrijk familiehuis

Aktualisiert: 6. Apr 2020

Binnenkijken bij mensen is natuurlijk altijd een feestje en deze binnenkijker ontstond vrij spontaan toen ik bij Vera van Studio VerSie thuis kwam om mijn wandhanger op te halen. Bij binnenkomst was ik direct verliefd op haar huis. Zo'n sfeervol familiehuis maar ook met kleur! In dit huis vind je een blauwgrijze muur, een groene bank, een roze kast en een oker gele muur. Al deze kleuren waren ook een van de redenen dat ik niet kon wachten om mijn camera erbij te pakken. Ik wilde laten zien wat je met kleur kan en dat je hier echt niet bang voor hoeft te zijn. De kleuren zijn in balans en versterken elkaar.


Een kleurrijke zithoek


In de zithoek viel mijn oog gelijk op het prachtige stoeltje van Hay, wat een beauty. Zo'n tijdloos en mooi design. Ook leuk om te zien wat stof en kleur voor een bank kunnen doen. Het roze van het stoeltje komt ook weer mooi terug in de roze kast. Aan de muur hangt een prachtige hanger van Vera haar eigen hand, plaatje! Ik hou van dit soort originele en handgemaakte items in huis. Echte sfeermakers.

Een warme familie keuken


De keuken is echt een pareltje. De kleuren matchen zo mooi en zorgen voor een heel warm geheel, een heerlijke luxe keuken. Ik vind keukens zonder bovenkasten zo mooi, maakt het heel ruim maar ook rustig. En natuurlijk komt de kleur dan nog mooier uit.
De kinderkamers


Via het prachtige en wederom kleurrijke trappenhuis ga je naar boven naar de kinderkamers. Ook hier mag kleur natuurlijk niet ontbreken. In de meisjes kamer is gekozen voor zacht roze en groen als basiskleuren. Een hele fijne kleurencombinatie die ervoor zorgt dat het niet te zoet wordt. In de jongenskamer zijn de basiskleuren geel en donkerblauw, stoer en fris. In beide kamers is ook gebruik gemaakt van behang dit zijn altijd goede sfeermakers en je hoeft echt niet een hele wand te behangen maar een stukje of strook kan al zo veel verschil uitmaken.


In dit huis kun je goed zien hoeveel kleur kan doen en dat je niet bang hoeft te zijn om meerdere kleuren te combineren. Ik hoop dat je door dit kleurrijke huis geïnspireerd bent geraakt en misschien zelf wel met de kwast aan de slag gaat.


Liefs, Sanne


53 Ansichten0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen